En liten del av mig

En liten del av mig

Om mig

Jag har alltid varit mycket kreativ och därför sett till att ha aktiviteter omkring mig där jag tillåts vara kreativ. Just nu håller jag på med scrapbooking.
Mitt intresse för fotografering har gjort att jag måste göra någonting av alla mina foton.

Vill du ta kontakt med mig, mejla till: carlson@rosario.se

Ännu en dag

Det händer just nuPosted by Rosario 2009-09-08 09:10:36
dagarna går fort, idag är jag ensam på jobbet, det funkar bra och jag trivs väldigt bra, har en förstående chef, och allt funkar. och vad jobbar jag me då?

Jag jobbar på www.tomsing.se för er som vill ta en tittoch detta kan man berätta om tomsing.

TOMSING är ett musikförlag i Kumla som bildades 1991. Namnet är en sammanslagning av ägarnas namn, TOMas och INGela Hagenfors. Vi jobbar med att producera bra material med hög kvalitet för såväl skolor och församlingar som för privatpersoner.

Musik för barn – vår specialitet
Vi har från början specialiserat oss på musik för barn i alla åldrar, och våra musikaler har blivit mycket uppskattade i såväl skolor som kyrkor. Många förskolor och skolor har upptäckt vilket bra pedagogiskt hjälpmedel det är med en musikal. Totalt har vi nu hela 24 musikaler och fler är på gång…Men vi har också rena musikskivor med ända upp till 24 sånger på en CD. Till de allra flesta skivor erbjuder vi också bakgrundsmusik – singback - så att man kan sjunga till ett färdigt komp.

Men det är inte bara barnmusik på TOMSING. Vi har också en växande avdelning med musik för ungdomar och vuxna. Här finns allt från lugna visor och psalmer till välproducerade pop/rockskivor som spelas flitigt i radio. Här finns körsång och funkmusik, julskivor och samlingsskivor.

"Munken & Kulan" är underbara berättelser om två 10-åriga busfrön som vistas i fromma miljöer. Här får de höra olika bibelberättelser som de bär med sig i sin egen vardag, och det blir inte alltid som man tänkt sig… Berättelserna riktar sig till barn, men som vuxen har man lika roligt. Åke Samuelsson som är upphovsman till Munken & Kulan är en fantastisk berättare, och han lämnar ingen oberörd. Vi har inte mindre än 38 olika CD att välja på.

Pedagogiska dataspel
Vi har också nya helt underbara dataspel av typen Lek-och-Lär för åldrarna 4 – 9 år. Det är norska spel i original, och det handlar om "Josefin" som Pernilla Wahlgren har gett svensk röst åt.
Roligt för barn - Tryggt för vuxna - Helt på svenska

Vi ger även ut barnböcker. De senaste är två olika bibelpussel till de mindre barnen och böcker med klistermärken av yppersta kvalitet.


Hoppas vi se snart igen

kram


  • Comments(0)//carlson.rosario.se/#post168