En liten del av mig

En liten del av mig

Om mig

Jag har alltid varit mycket kreativ och därför sett till att ha aktiviteter omkring mig där jag tillåts vara kreativ. Just nu håller jag på med scrapbooking.
Mitt intresse för fotografering har gjort att jag måste göra någonting av alla mina foton.

Vill du ta kontakt med mig, mejla till: carlson@rosario.se

Jag undrar!?

Det händer just nuPosted by Rosario 2010-02-05 09:19:58
Jag har scrappat/altrat en hel del askar, hus, och annat smått och gott. Ok jag har ju inte visat allt, en del är gammal osv, men nu undrar jag vad ska jag göra av all? mycket har jag get bort, tidigare hade jag butiken och funkade jätte bra som visningsmaterial, men nu då? det är av dom anledningar som jag slutade altra trotts att jag tycker om det, och jag har slutat skapa små album, jag har bara scrappat LO i 12x12, har någon förslag på vad jag kan göra av allt så jag kan fortsätta med mitt altrande? det bästa skulle vara få vara DT hos någon, men jag har inte sök, eller ens titta på det, och det kommer inte att bara att dimpa ner ett erbjudande...jag kanske ska söka mig ut så min kreativitet får utlopp för alla mina ideer, och samtidigt får jag göra allt det där jag tycker är så kul...


Rosario

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.